visit empordanet

La Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret s’uneixen de nou per sumar i fer conèixer un Empordanet que es pot recórrer a través de les experiències que ofereix la seva gent.

La nova campanya turística, sota el nom de ‘Una marató d’experiències’, vol reforçar la riquesa del territori dels municipis implicats, on convergeixen tradició, passió i paisatge. En aquest sentit, una quarantena d’establiments adherits, entre allotjaments, restaurants, empreses i entitats que ofereixen múltiples activitats de descoberta del territori:  tallers de ceràmica, visites a obradors, tasts de productes km 0, activitats i excursions de la mà de la gent que hi viu.

La campanya compta amb la col·laboració del teixit empresarial de la zona i vol ser un reflex del compromís amb un model de turisme responsable, que generi respecte entre els turistes i la població local i que, alhora, contribueixi a la conservació i difusió del patrimoni natural i cultural. És per això que ‘Una marató d’experiències’ proposa activitats que permeten als visitants descobrir el paisatge, els pobles, la gastronomia i els oficis artesans del nostre territori compartint moments privilegiats amb la seva població local, una marató d’experiències al Visit Empordanet.

Més informació a visitempordanet.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*