La primavera continua el seu curs i hem tingut uns dies que han començat a recordar-nos que l’estiu s’apropa, amb força bonança.

I és que les temperatures han començat a pujar de forma clara, i han oscil·lat entre els 24 i els 26 graus. I les mínimes no han estat quietes tampoc, han pujat dels 6 als 10 graus. Ha estat una setmana molt tranquil·la, sense les precipitacions típiques de la primavera.

I aquest cap de setmana serà molt similar, però amb intervals de núvols prims que aniran guanyant força venint des del nord i de l’oest, seran més densos sobretot el divendres, una mica menys el dissabte i tornaran amb més ganes el diumenge.

Però res, tots aquests núvols seran inofensius i tindrem moltes estones de sol ben viu. Podem tenir alguns núvols més importants a les tardes que poden deixar pluja lluny de casa, només al Pirineu.

Així que dissabte serà una jornada típica de primavera, amb intervals de núvols prims però també amb  moltes estones de sol estival. Les temperatures seran més altes que dies enrere, arribant fins als 26-27 graus les màximes i les mínimes també seran altes, estaran al voltant dels 12 graus.

Diumenge però ja no farà tant de sol i les màximes baixaran una mica, fins als 25 graus, i les mínimes pujaran un xic, en quedar el cel més cobert, serà un cap de setmana tranquil.

La mar estarà molt calmada aquests dies amb onades que no superarien els 50 cm. a la costa. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 17 graus.

El vent tindrà component sud-est, amb més intensitat a la costa, amb cops de vent d’uns 20 km/h.

I la setmana vinent també serà molt estable, amb temperatures molt suaus que arribaran fins als 26 graus de màxima. Les mínimes es quedaran cap als 12 graus. Només tindrem intervals de núvols prims, sense pluges. I el dilluns 16 de maig, a les 03:32, de matinada, començarà un eclipsi de total de Lluna visible des de Catalunya, excepte la part final, quan la Lluna estarà ja massa baixa. La fase total de l’eclipsi començarà a les 05:29, un bon premi per les persones més matineres!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*