En el marc del dia Mundial de la Natura i de la Setmana de la Natura, el Consorci de les Gavarres proposa un recorregut a Quart per conèixer el petit patrimoni de les flors silvestres del municipi el pròxim 5 de juny.

El punt de trobada serà l’església de Santa Margarida de Quart a les 10h. D’aquí es començarà una passejada per la riera amb la guia Mònica López, de l’associació de Natura Sterna. Ella ens identificarà les plantes que s’aniran trobant, explicant les seves característiques, usos i curiositats.

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s en el formulari del Consorci de les Gavarres. 

Cal portar roba i calçat còmode, com també protecció pel sol. També es recomana portar beure i alguna cosa de menjar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*