gamba de palamós campanya

Aquest divendres s’ha posat en marxa la primera edició del Menú de la Gamba de Palamós amb la participació de  13 restaurants certificats amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós. La campanya gastronòmica s’allargarà fins a l’11 de juny.

Els restaurants que hi participen són: L’Arcada, Bell Port, La Cala Taverna, Can Blau, Can Quel, Casamar (Llafranc), El Nàutic de Palamós, hostal La Fosca, hotel i restaurant Trias, La Palmera (S’Agaró), La Jovita per l’Esteve JV (Calonge), La Sala de l’Issac (Llofriu), i el Maria de Cadaqués.

La Gamba de Palamós és la protagonista d’aquests menús que cada restaurant ha elaborat segons la seva tipologia de cuina i que inclouen, l’entrant, un primer plat, el plat principal i les postres, amb vi i cafès.

La majoria d’aquests menús (que van dels 45 € als 80 €) presenten la gamba fresca de Palamós, en la seva mida mitjana i la serveixen a la planxa o a la brasa, però també és inclosa en els suquets de peix, arrossos, fideus a la cassola, o bé en croquetes o tàrtar, entre altres propostes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*