Menú de la Gamba

Amb una cuita de gambes al passeig de Sant Antoni aquesta cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la 28ena edició del Menú de la Gamba. Aquesta històrica proposta gastronòmica s’ha consolidat com un dels menús més populars i de qualitat de la badia i el seu entorn. El Menú de la Gamba, organitzat per l’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau”, es podrà tastar fins al 10 de juliol a 4 restaurants de Sant Antoni.

Enguany participen en aquesta edició els restaurants Refugi de Pescadors, Guillermu, Costa Brava i Simón. El preu del menú és de 45€, i inclou torrades amb tomata i anxoves, gamba mitjana fresca de Palamós (200 gr.), fideus rossejats amb allioli, postre, vi Inspirador i cafè. El Menú de la Gamba va néixer l’any 1994, com iniciativa del Patronat de Turisme de Calonge i Sant Antoni, i va arrencar com una proposta gastronòmica que es va començar a servir als restaurants d’aquest municipi. Posteriorment, l’any 1995, el Menú de la Gamba va anar creixent i s’hi van sumar també restaurants de Palamós.

El Menú de la Gamba és una de les dues propostes gastronòmiques que al llarg de l’any organitza l’Associació de Restaurants de la Badia amb l’objectiu d’oferir menús amb productes locals de qualitat i a preus ajustats. El Menú de l’Escamarlà, que es pot tastar de novembre a desembre, completa aquesta oferta gastronòmica. Aquestes campanyes gastronòmiques compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*