Festa Major de Cruïlles 2022

Aquest cap de setmana Cruïlles celebra la Festa Major amb un ampli ventall d’activitats programades per a tota la família, a la plaça de la Torre de Cruïlles.

La jornada arrencarà dissabte a la tarda, a les 16.30 h, amb una obra de teatre infantil: ‘Arrelats a la Terra’, que culminarà amb una xocolatada a les 17.30 h. Serà a les 18 h quan el músic Albert Such farà una actuació d’animació infantil. Vindrà seguida d’un cercavila pels carrers del poble. A les 20 h s’oferirà sopar popular amb entrepans freds i calents, que a partir de les 21.15 h, vindrà seguit d’un concert de l’Último Veneno, DJ Torrebruno i DJ Sam&Rebo.

El diumenge al matí, a les 10.30 h es farà una Missa Solemne i puna pujada a la Torre. A partir de les 12 h hi haurà sardanes amb La Principal de Banyoles. La Festa Major de Cruïlles clourà a la tarda: a les 18 h s’ha organitzat un concert a càrrec de Manzau i Xarim Aresté.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*