Doncs aquests dies estem tenim un temps  variable, però amb sensació de primavera ben consolidada, tot i algun front de núvols i aire més fred que ens ha visitat aquestes jornades.

Hem tingut un parell d’episodis de precipitació, no massa intensos, però que ens han deixat fins a 35 litres per metre quadrat. També vam tenir vent força intens, i les temperatures màximes han estat moderades, baixant dels 26 als 14 graus; i les mínimes han baixat també, des dels 8 fins als 4 graus.

I aquest cap de setmana serà similar i el temps serà molt variable, deixant un cap de setmana de Sant Jordi una mica insegur, amb Sol a estones, cels clars també, però amb domini general dels núvols densos.

Aquests podran deixar-nos precipitació, que s’anirà apropant des del sud-oest amb certa intensitat, especialment el dissabte.

Dissabte tindrem una jornada molt variable, amb Sol en algun moment però amb risc de pluja pràcticament durant tot el dia, sobretot al matí, a la tarda tindrem més clarianes. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, arribant als 16 graus, les mínimes seran de 9 graus.

Diumenge tindrem un panorama semblant, però amb algun núvol menys i les temperatures pujaran una mica, fins als 19 les màximes, i les mínimes baixaran fins als 6 graus. Serà un cap de setmana de plena primavera ben variable!

La mar no estarà tan alterada com dies enrere, les onades no passarien dels 50 centímetres a la costa. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 15 graus.

El vent serà bàsicament de migjorn i de llevant i no serà massa intens, tindrem cops de de vent d’entre 20-30 km/h.

I durant la setmana vinent el temps continuarà amb certa tendència a la inestabilització, amb la pressió atmosfèrica amb alts i baixos, i temperatures que també oscil·laran entre els 18 i els 20 de màxima. Les mínimes seran suaus, estaran entre els 9 i els 10 graus i podem tenir pluges lleus el dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*