XV Fira de les Herbes de Peratallada

Peratallada celebrarà el proper diumenge 24 d’abril la XV Fira de les Herbes, una edició que s’ha programat amb moltes ganes, després de dos anys d’obligada aturada per la pandèmia. La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Forallac que aplega que aplega els nuclis històrics de Vulpellac, Fonteta, Canapost, Peratallada, Sant Climent de Peralta, Santa Susanna de Peralta i Fitor.

Un any més, les parades de venda i exposició de productes distribuïdes pel conjunt medieval tindran com a complement un atapeït programa de tallers i les xerrades. Tot plegat, per reivindicar, un any més, la vocació divulgativa i pedagògica de la fira, i apropar el món de les herbes i la salut al gran públic.

El programa d’activitats ofereix des d’una sortida de descoberta de plantes medicinals pels entorns del poble, a un taller per aprendre a fer un herbari aromàtic o una xerrada, tastet i demostració sobre fermentats vegetals. També destaquen una sessió divulgativa sobre l’atmandance (ioga-dansa alegre i dinàmic) i un tastet guiat de gins i destil·lats infusionats de la reconeguda empresa local, amb seu a Vulpellac, Gin Nut. La fira no oblida, tampoc, el públic infantil i familiar, per als quals també s’han programat tallers i teatre.

D’altra banda, els restaurants de Peratallada s’han afegit a la fira oferint en les seves cartes plats que tenen a les herbes com a principals protagonistes. Aquestes propostes gastronòmiques es podran degustar des del dilluns 18 d’abril fins a l’1 de maig.

Trobareu tota la informació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*