calonge sant jordi

 

Amb motiu de Sant Jordi i sota el lema “A Calonge t’estimem”, aquest municipi del Baix Empordà convida tothom a descobrir de prop la primera booktown estable catalana amb una programació especial que s’allargarà fins al 24 d’abril. La campanya de Sant Jordi de “Calonge, poble de llibres” posa en valor el llibre i l’acció de regalar-lo com a mostra d’amor i estima més enllà de la tradició de Sant Jordi.

La programació especial, que durarà 4 dies, inclou des d’un recital poètic amb degustació de vins amb Enric Casasses, tallers i activitats literàries a les biblioteques municipals o concursos de cultura per a joves, fins a una ruta per les 7 llibreries de “Calonge, poble de llibres” de la mà de l’escriptor Màrius Serra.

A banda de les tradicionals parades de venda de llibres i roses als carrers del nucli antic de Calonge, durant la diada de Sant Jordi tindran lloc activitats, tallers i presentacions al Castell, música itinerant i cercaviles, signatures d’autors, concerts per a tots els públics, recitals de poesia i un gran espectacle de circ i dansa a càrrec de Toni Gutiérrez i Miquel Barcelona. A partir del 22 d’abril també començaran els menús literaris, que oferiran diversos bars i restaurants del municipi.

Trobareu el detall de tota la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*