sant jordi palafrugell

 

Després de dos anys de lectura virtual, torna en format presencial la Lectura continuada de l’obra literària de Josep Pla, com a acte central de la diada de Sant Jordi a Palafrugell. La Lectura se celebrarà el diumenge 24 d’abril de les 10 del matí a 2 del migdia al pati de la Biblioteca. Enguany, l’acte commemorarà el centenari del naixement de l’escriptor Joan Fuster, i es llegiran els següents textos: Joan Fuster dins Homenots Quarta sèrie, OC XXIX; Notes per a Sïlvia, OC XXVI i ”Sueca: Sensacions”, dins Direcció Lisboa, OC XXVIII. Les inscripcions a la Lectura continuada es poden fer a través del web www.palafrugell.cat, al telèfon 972 611172 o a l’adreça electrònica: lecturasantjordi@palafrugell.cat.

D’altra banda, també es mantindrà la Lectura virtual a través de les xarxes socials, degut a la bona acollida i per donar opció a participar a aquelles persones que no ho poden fer presencialment. Aquesta versió s’allargarà entre els dies 19 al 24 d’abril. Qui hi vulgui participar ha de triar un fragment de Josep Pla i enregistrar-ne la seva lectura en un vídeo horitzontal d’un minut de durada. La gravació s’ha de penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #LecturaPla2022 i esmentar l’Ajuntament de Palafrugell (@ajpalafrugell), l’àrea de Cultura (FB @PalafrugellCultura, TW @PalafrugellCult i IG @palafrugellcultura ) i la Fundació Josep Pla (@FJosepPla).

La Lectura, tant en el seu format presencial com virtual, està organitzada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració, entre d’altres, de la Fundació Josep Pla.

Podeu consultar la programació de Sant Jordi a Palafrugell aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*