exposició “Instants fixats”

 

El Teatre Municipal de Palafrugell acull l’exposició “Instants fixats” que recull diverses fotografies realitzades per Josep Lois. Es podrà veure fins al pròxim 1 de maig.

L’exposició està formada per 34 fotografies que recullen diferents temàtiques que va tractar al llarg de la seva obra. D’altra banda, les cinc que es troben situades al vestíbul són imatges d’espais, racons i paisatges de la vila de Palafrugell, tots ells retratats i “instants fixats” per la mirada de Josep Lois.

La mostra s’inaugura aquest divendres 1 d’abril a les 7 de la tarda i s’allargarà durant tot el mes d’abril. Els darrers dies de l’exposició coincidirà amb la celebració de l’esdeveniment Flors i Violes 2022.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*