Doncs hem tingut una setmana molt representativa de la primavera més tradicional, amb valors de temperatures molt oscil·lants i també molta variabilitat meteorològica.

Les màximes aquests dies s’han enfilat fins als 22 graus, força suaus doncs en aquesta època el Sol escalfa tant com a l’agost, però el domini dels núvols impregnats de pols sahariana ha impedit que les temperatures pugessin massa. Les mínimes també han estat suaus i s’han quedat entre els 5 i els 9 graus, han anat pujant de mica en mica. Hem tingut alguns episodis de precipitació, no massa importants, que ens han deixat entre 3 i 5 litres per metre quadrat.

Però la pressió atmosfèrica aquest cap de setmana començarà a baixar una mica i inestabilitzarà el temps. El divendres encara tindrem força estones de Sol, però el dissabte entraran alguns núvols densos que aniran tapant el cel deixant-lo ja força gris.

Aquests núvols ens poden deixar algunes precipitacions tant el dissabte com el diumenge. Serien molt irregulars, poden caure arreu i procedents de l’oest i del sud serien més probables durant les tardes. En alguns indrets podrien ser en forma d’intensos xàfecs.

De manera que dissabte tindrem una jornada amb més núvols que no pas dies enrere i les temperatures no seran tan altes, baixaran entre 3 i 5 graus respecte al dijous, les temperatures doncs no passarien dels 21 graus les màximes, i les mínimes baixaran fins als 9 graus.

I el diumenge tindrem núvols més densos i podem tenir algunes pluges en forma de ruixats a partir del migdia, pluja que encara podria portar fang, pols en suspensió, i les temperatures baixaran una mica més, estaran cap als 19 graus les màximes i les mínimes tocaran fons amb 6 graus.

La mar la tindrem calmada i no es superarien els 50 cm d’alçada a la costa. La temperatura de l’aigua serà ja de 16 graus, ha pujat una mica.

El vent bufarà bàsicament de migjorn i no serà massa intens, tindrem cops de de vent d’entre 5-10 km/h.

I durant la setmana vinent es mantindrà aquesta tendència a la variabilitat primaveral, amb una suavització de les temperatures i les màximes es quedaran al voltant dels 19-21 graus, i les mínimes aniran pujant progressivament des dels 7 fins als 10 graus, tindrem un ambient totalment primaveral. Podem tenir alguna pluja el dimarts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*