Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry

Després de la bona acollida de l’any passat, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura acolliran la segona edició del cicle de concerts A peu de Gavarres. Tindrà lloc durant tres dissabtes consecutius i un diumenge de cloenda, del 28 de maig al 12 de juny a diferents espais del municipi. Com a novetat destacada, enguany s’hi suma una nova ubicació per a un espectacle familiar de cloenda a l’Ermita de la Mare de Déu de l’Esperança. Un any més oferirà propostes properes de música d’autor que se celebraran a espais amb essència única mentre es pon el sol: i és que el nom A peu de Gavarres no és gens casual. Ferran Palau, Cesk Freixas, Gessamí Boada i Landry són els noms que configuren el cartell de la segona edició del cicle musical A peu de Gavarres.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*