festa major celrà

La Festa Major de Celrà omplirà d’activitats els carrers i places del municipi gavarrenc del 29 d’abril al 2 de maig.

El correfoc, la trobada gegantera, la pintada al carrer, les IX Olimpíades populars i el piromusical són alguns dels actes que conviden a recuperar els carrers i places com a espai de trobada per compartir l’alegria de la festa.

Però els espais públics també són l’escenari de la majoria de les altres activitats, des de la mostra Passejant pels Patis, que arriba a la seva 24a edició, fins a les activitats esportives, la trobada de cotxes clàssics, la ballada de sardanes i tot un munt d’actuacions musicals, d’animació familiar, de circ o de dansa, entre d’altres.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*