Aquest cap de setmana començarà el Carnaval de Platja d’Aro que s’allargarà fins al 6 d’abril. Es tracta d’un dels carnavals més emblemàtics de la Costa Brava. S’han programat activitats de tota mena i per a totes les edats: tallers, rues, gastronomia, jocs, etc.

La Gran Rua de Carnaval de carrosses i comparses tindrà lloc el dissabte dia 2 d’abril a les 16h. Comptarà amb la participació d’unes 65 colles, que competiran amb els seus vestits, balls, carrosses, simpatia… per obtenir algun dels premis, però sobretot per passar-ho d’allò més bé junt amb tot el públic assistent.

Amb la voluntat de garantir la màxima seguretat de tothom, es seguiran els protocols i normatives vigents en el moment de la rua.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*