Un any més, l’Ajuntament de la Bisbal i diverses entitats bisbalenques organitzen activitats al municipi amb motiu del Dia de la Dona Treballadora. És d’aquí d’on neix La Setmana Lila: un recull d’activitats que es faran durant una setmana, des del dissabte 5 de març fins al dissabte 12 de març.

Xerrades, projeccions de documentals, concentracions, lectures de poesia, presentacions literàries, sardanes, vermuts, una pintada de mural, un monòleg, taules rodones, concerts i molt més.

Enguany, a més del mateix consistori, organitzen propostes: el Grup de dones de la Bisbal, els Amics del Passeig, el Col·lectiu Nosaltres, el Projecte Entre, la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, l’Escola Municipal de Música Conrad Saló i el Casal Estel Roig.

Es poden consultar totes les activitats amb detall a través d’aquest enllaç a l’agenda cultural de la Bisbal, alhora que es pot trobar més informació a través de les xarxes socials de les entitats corresponents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*