Els comerciants de Palamós associats a l’entitat Fecotur participaran demà dissabte 5 de març, a la fira comercial ForaStoc “Embalem l’Hivern”, que té lloc a Palamós coincidint amb el període de rebaixes.

La fira “ForaStoc” s’obrirà dissabte a les 10 h del matí i s’allargarà fins a les 21 h de la nit. Les parades s’ubicaran als carrers: Tauler i Servià, Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, entre altres.

L’organització obsequiarà els clients que facin les seves compres a les diverses parades de la fira, amb un val per a poder degustar gratuïtament una xocolata desfeta.

Enguany aquesta tradicional activitat comercial inclourà una parada ubicada a la plaça dels Arbres destinada a la recollida d’ajuda per a la ciutadania d’Ucraïna.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*