Can Genís és un espai de trobada pels joves de Palafrugell i aquesta primavera ha organitzat diversos cursos i tallers per a tots els gustos.

Una vegada més, destaquen les activitats que fomenten la creativitat, les noves tecnologies i el benestar emocional i personal. La majoria són gratuïtes i d’altres s’ofereixen a un preu reduït.

Algunes de les activitats són: un curs de dibuix i introducció a la pintura; introducció a la il·luminació; impressió 3D; interpretació; cuina creativa; Txikung i un curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil. En aquest sentit, també cal destacar que el dia 29 d’abril, al pati de Can Genís hi haurà l’activitat “Pintem un mural!” a càrrec de les il·lustradores Montserrat Català, Bruna Valls i Anna Grimal.

Enguany, la música també serà protagonista de les activitats. Així es programen tres concerts. El primer, el 8 d’abril amb l’actuació d’Anna Saez + Akoblats; el 15 de maig serà el torn de Zaynab_BZ +Somebody’s Children i l’11 de juny tancarà aquesta programació Sinopsis Mort. Tots els concerts tindran lloc al pati de Can Genís. Seguint amb l’àmbit musical, es programa l’activitat “Anima’t a ballar”, amb classes de hip hop; i finalment, a la sala d’actes de Can Genís, el dia 7 de maig es farà un Kareoke.

Pel que fa més a l’àmbit social, es farà un curs d’agents joves de salut, una ruta per a la igualtat, la qual tindrà lloc el 7 de maig. També se segueix realitzant una aposta important amb el servei d’assessoria de salut que funciona les 24 hores del dia i que permet un contacte ràpid i directe amb el servei a través del whats app 661312538.

Durant aquest trimestre també es farà una sortida per anar a Port Aventura, que serà  el 14 de maig.

Consulteu tota la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*