carnaval a la bisbal

Són molts els municipis que van haver d’ajornar la celebració del Carnaval amb motiu de la COVID-19. A la Bisbal la programació començarà aquest dissabte, 2 d’abril, amb la celebració del Carnaval Popular, organitzat per l’AEiG Les Gavarres, a la plaça del Castell a partir de les 16.30 h.

El gruix de la programació carnavalesca bisbalenca serà el dissabte 9 d’abril amb un dia farcit d’activitats per a tots els públics. Arrencarà a les 11.30 h amb un vermut musical al passeig Marimon i seguirà a partir de les 16 h amb la gran Rua de Carnestoltes que sortirà del Terracotta Museu, encarrilarà cap a l’avinguda les Voltes fins arribar al Passeig Marimon Asprer.

La jornada de dissabte culminarà al Pavelló Firal amb una de les festes bisbalenques més esperades de l’any. El col·lectiu bisbalenc Els Voltors enguany organitza una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format per La Masovera Barbuda, PD Ivanote i Makita DJ’s L’obertura de portes serà a partir de les 23.30 h. L’entrada es pot comprar anticipadament al web dels Voltors per 7 euros i inclou una cervesa o refresc. Tal com preveu la normativa l’entrada està prohibida a menors de 14 anys, i menors de 16 hauran d’entrar acompanyats del seu pare o mare (que també hauran d’adquirir l’entrada).

Consulteu el detall de la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*