http://www.elpunt.cat

Escenaris arriba enguany a la divuitena edició, i ho fa amb 141 espectacles i 199 representacions a 16 municipis del Gironès, i com no, a molts de les Gavarres.

Una programació teatral de gener a juny que es reparteix per tots els racons de la comarca, des dels teatres urbans de més renom fins a petits espais culturals de municipis de pocs habitants, i que per la seva qualitat i quantitat de propostes convida a gaudir del teatre, de la cultura i del Gironès.

Hi podeu trobar espectacles que estan ara en cartellera als teatres del país, o que hi han estat, com Els Brugarol, de Bitó Produccions o la darrera de Magda Puyo (Stabat Mater) o estrenes com el Per fi sol d’en Carles Sans (un dels components d’El Tricicle), o Àlex Rigola amb 23F. Anatomia d’un instant, en Fel Faxedas i Carles Xuriguera (Ni rastre de qui vam ser), la Clàudia Cedó, amb Els Àngels no tenen fills. Societat Doctor Alonso (dansa), La dona del tercer segona, de Teatre Nu, amb Àurea Márquez, o en Julio Manrique al Teatre Municipal, amb Animal, negre, tristesa, en Xavi Bobés amb Corpus o La cia. La Calòrica, amb Feísima enfermedad y muy triste muerte la de la Reina Isabel I.

Pel que fa al teatre familiar, destaquen companyies com Teatre al detall, que després de La Nena dels Pardals ens torna a sorprendre ara amb la motxilla de l’Ada, com tracta el tema de la transsexualitat d’una forma dolça i propera, Inspira teatre amb Kl’AA la teva cançó pels més petitons, Cua de Sirena o Soc una NOu de Zum Zum Teatre, la Marga Socias amb Biblioteca de la curiositat infinita, la companyia Campi qui pugui, Crea Moviment, o Les Anxovetes, Les Bianchis, Farrés Brothers, Teatre Nu amb La lluna d’en Joan, o Roberto G. Alonso amb Marúnica o la novetat de PocaCosa Teatre, Una dent sota el coixí.

Podeu consultar tota la programació a www.escenaris.cat o recollir el programa en paper a les oficines de turisme a partir de la setmana que ve!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*