El programa regular d’activitats de l’Espai del Peix n’inclou una de molt especial: un show-cookings de cuina marinera. Aquesta proposta permet descobrir tots els divendres i dissabtes no festius els sabors característics del paisatge empordanès en un marc incomparable, amb vistes extraordinàries al moll pesquer i a la badia Palamós.

Els divendres té lloc de les 20h a les 22h i els dissabtes de 13.30h a 16h i cal reservar prèviament.  

Els show cookings són activitats de demostració i degustació de cuina marinera en directe, a la vista de tots els assistents. Durant la sessió, s’elaboren, expliquen i degusten 4 propostes gastronòmiques – que canvien a cada sessió -, totes elles a partir de receptes arrelades a la cuina dels pescadors del nostre litoral, elaborades amb peix de la llotja de Palamós i productes del territori. Els quatre plats són maridats amb vins DO Empordà i cervesa Damm Inèdit.

Aquesta activitat té la missió de posar en valor el patrimoni gastronòmic litoral, una cuina senzilla, econòmica i saborosa, i donar a conèixer la diversitat i qualitat dels productes pesquers del territori, sobretot aquells menys cotitzats o els més desconeguts.

L’objectiu és viure una experiència gastronòmica única i memorable amb el patrimoni gastronòmic de la Costa Brava com a protagonista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*