Avui, 14 de gener, tindrà lloc a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal de l’Empordà una lectura de l’obra de la Felícia Fuster i d’algunes de les poetes internacionals més importants del segle XX, per tal de fer veure als assistents els punts en contacte de les diferents escriptores.

Es parlarà de poetes de la talla d’Alejandra Pizarnik, Sylvia Plath, Anne Sexton, Blanca Varela, Sophia de Mello, Ingeborg Bachmann… L’objectiu és situar l’autora, no pas com a poeta local, sinó com a artista internacional, en la seva vessant com a escriptora.

El recital anirà a càrrec de Mireia Vidal-Conte.

Es tracta d’una activitat inclosa dins l’Any Felícia Fuster.

Cal inscriure’s prèviament trucant al 972 64 21 79 o enviant un mail a biblioteca@labisbal.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*