Aquest hivern el Consorci de les Gavarres organitzar una trobada per a observar el cel d’hivern des d’Els Àngels el pròxim dissabte 29 de gener. 

L’hora d’inici serà a les 18h i acabarà a les 21h. El punt de trobada serà el pàrquing del Santuari dels Àngels més proper a la carretera. L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia aquí

El fotògraf Miquel Jover dirigirà l’activitat dedicada a observar un cel nocturn completament diferent del que es veu a l’estiu, degut al moviment de la Terra al voltant del Sol, que fa que en cada estació es pugui veure una porció diferent de la nostra galàxia.

Combinant l’observació a ull nu amb la vista a través del telescopi, i degudament protegits contra la COVID, es podran veure astres tan interessants com la Gran Nebulosa d’Orió, la Galàxia d’Andròmeda i nombrosos cúmuls estel·lars formats per centenars d’estels. També es tindrà l’ocasió de veure el planeta Urà, i s’ensenyarà a reconèixer les principals constel·lacions del cel d’hivern.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*