Mercat Antic Brocant

El Passeig Marimon Asprer de la Bisbal acollirà el Mercat Antic Brocant cada últim dissabte de mes, a partir d’aquest dissabte 29 de gener. Es farà durant el matí, de 9 a 14 h, i acollirà una vintena de parades de brocanters i antiquaris d’arreu del país. La nova proposta és ideal per aquells que vulguin comprar objectes antics o de brocanteria: n’hi haurà per a tots els gustos de la mà dels comerciants professionals que hi participen i que abracen diferents especialitats, disciplines i estils.

El Mercat Antic Brocant reforça i consolida la Bisbal com a indiscutible centre referencial d’antiguitats, brocanteria i productes de disseny. En aquest sentit, les persones que vagin al mercat també poden visitar els establiments adherits a Antic&Design Empordà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*