via verda Onyar - Verneda

Aquesta setmana s’han presentat les obres de la futura nova via verda que unirà els municipis de Cassà de la Selva, Sant Andreu Salou, Campllong, Fornells de la Selva i Llambilles, i que els connectarà amb la ruta del Carrilet Girona – Sant Feliu de Guíxols. La nova via, que tindrà 28,360 quilòmetres, es compon de trams de nova execució, trams amb obra de millora i camins ja existents.

L’objectiu d’aquest projecte és disposar d’una via intermunicipal que connecti els municipis amb una ruta per fer a peu i amb bicicleta, per potenciar els usos diaris i de mobilitat sostenible, i que enllaci amb la xarxa clàssica de vies verdes, amb una llarga tradició d’ús turístic.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet, en representació dels cinc municipis, i del president del Consorci de les Vies Verdes de Girona i diputat de la Diputació de Girona, Eduard Llorà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*