VolCAT Costa Brava

Els organitzadors de la propera edició de la VolCAT Costa Brava han donat a conèixer els detalls de les dues etapes. La primera transcorrerà per la part oest del massís de les Gavarres, on els corredors es trobaran amb un terreny humit i amb una vegetació densa. Aquests dos factors faran que els bikers passin per uns paratges espectaculars i únics a les Gavarres. Consta de pujades i baixades més llargues i constants que transcorreran per tota mena de senders, camins, pistes i rieres, on els bikers podran gaudir molt. Els corredors trobaran zones on podran rodar ràpid i en grup, i altres zones més lentes i tècniques on podran gaudir d’un entorn excepcional.
La segona etapa ho farà per l’est del massís de les Gavarres des de Calonge i Sant Antoni amb final a la mateixa població. El recorregut d’aquesta etapa és un traçat exigent per gaudir a fons de la bicicleta de muntanya, amb fortes rampes de pujada que encara que són curtes caldrà preparar bé les cames; i unes baixades i corriols que es faran divertides i variades.
Aquesta 2a etapa passa per punts emblemàtics de les Gavarres com l’ermita de Santa Coloma de Fitor, l’ermita de Santa Llúcia d’Arboç, la població de Sant Pol, Puig Vidal, la Carbonera de Forallac, Puig d’en Ribot i Puig Cargol com a punt més alt d’aquesta 2a etapa amb 363m d’alçada.

Per a més informació podeu consultar el web costabrava.volcatbtt.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*