La Garoinada de Palafrugell és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes.

Del 14 de gener al 27 de març es podrà gaudir de la Garoinada. Aquesta se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

En aquesta campanya hi prenen part diferents restaurants de Palafrugell que ofereixen un menú que inclou un entrant de garoines, un segon plat (diferent per a cada edició) i unes postres típiques de la cuina palafrugellenca.

Els restaurants que hi participen són L’Arc, Centre Fraternal, La Xicra i Xadó (de Palafrugell),  El Far, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella, El Càntir  i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella). I els hotels són Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far i Llafranc (de Llafranc).

Hi ha disponibles diferents pacs per a gaudir de la tradicional campanya gastronòmica que oscil·len entre els 67€ i els 120€ depenent de l’experiència i el dia de la setmana. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*