El Pessebre Vivent s’instal·la a Calonge el dia 26 de desembre del 2021, l’1 i el 2 de gener del 2022.  Les representacions del Pessebre, que ja acumula 21 anys, comencen a les 19h a l’entorn del Castell Medieval; gaudint del marc incomparable que és aquest imponent conjunt patrimonial de la Vila.

El públic circularà contínuament veient una vintena d’escenes al voltant del Castell pels jardins, arribant a la plaça d’armes. La sortida es farà pel portal fins a la plaça Major, gaudint d’aquest recorregut apte per a tothom.

Un centenar de personatges estaran en les escenes en moviment, amb vestimenta d’època i tradicional catalana, i representaran escenes bíbliques i d’oficis artesans de casa nostra, que en l’actualitat quasi han desaparegut.

La venda d’entrades a taquilla es fa cada dia de representació a partir de les 18:30 h, i fins a l’hora d’entrada al recinte. També es poden aconseguir les entrades en línia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*