Rucs de les Gavarres ha preparat per al dia 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre una ruta especial pels boscos de Romanyà perquè els més menuts puguin trobar el tió que s’instal·larà a les seves cases per aquest Nadal.

L’activitat, pensada per a tota la família, consisteix a fer una caminada amb els rucs pels boscos de les Gavarres. Els nens i les nenes menors de 12 anys podran fer el trajecte a sobre dels rucs. Durant la ruta es farà una aturada perquè les famílies puguin buscar els tions al bosc. Un cop trobats, la ruta continuarà fins al punt de sortida, el coll de can Llac de Romanyà, i els rucs seran els encarregats de traginar els tions.

L’activitat tindrà una durada d’una hora i mitja aproximadament, i un preu de 40 euros, que inclou la ruta per a tota la família i el tió que després s’emportaran a casa. Per poder realitzar aquesta ruta cal reservar prèviament a través del telèfon 605 856 580.

Rucs de les Gavarres ofereix durant tot l’any, de la mà de l’Aleix Monguillot, quatre rutes guiades de senderisme pel bell mig del massís de les Gavarres. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*