Doncs quan encara ens queda més d’un mes per a l’arribada de l’hivern astronòmic, l’hivern meteorològic sembla haver tret ja el cap. I és que aquests dies passats hem tingut valors que ens han recordat la proximitat de l’hivern. Sí, les màximes han baixat dels 22 als 14 graus, i les mínimes dels 9 als 0, ja hem tingut les primeres tímides glaçades de la temporada. També hem tingut algunes pluges, que han deixat entre 33 i 70 litres per metre quadrat segons els indrets.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta inestabilitat, amb intervals de núvols, amb fronts que aniran desfilant i que ens deixaran el cel totalment cobert i amenaçador a estones, però encara tindrem algunes ullades de Sol.

La pluja que ens va arribar de la zona de Balears on la tempesta Blas ha estat molt activa aquests darrers dies, no ens hauria d’acabar d’afectar i en principi no tindrem precipitacions. Però caldrà estar atents per si finalment aquesta tempesta acaba evolucionant per convertir-se en un minihuracà mediterrani.

Dissabte doncs serà una jornada molt variable, amb estones de Sol però també núvols importants que acompanyaran la sensació de tardor suau, amb temperatures màximes de 17 graus i mínimes al voltant dels 8 graus.

I el diumenge serà un dia molt semblant, amb temperatures una mica més baixes, un grau avall tant les màximes com les mínimes, i  tindrem més núvols.

La mar estarà remoguda, amb onades que a la platja podran arribar al metre i mig i amb pics puntuals de fins a 3 metres. La temperatura de l’aigua ja ha començat a baixar i estarà al voltant dels 17 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de fins a 10-15 km /h a l’interior i de fins a 35 km/h a la costa, bufarà de tramuntana i gregal.

I per a la setmana vinent esperem que les temperatures vagin baixant, però ho faran molt lentament, arribant a finals de setmana a màximes de 14 graus i mínimes de 6. Serà una setmana dominada pels intervals de núvols però sense precipitacions.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta inestabilitat, amb intervals de núvols, amb fronts que aniran desfilant i que ens deixaran el cel totalment cobert i amenaçador a estones, però encara tindrem algunes ullades de Sol.

La pluja que ens va arribar de la zona de Balears on la tempesta Blas ha estat molt activa aquests darrers dies, no ens hauria d’acabar d’afectar i en principi no tindrem precipitacions. Però caldrà estar atents per si finalment aquesta tempesta acaba evolucionant per convertir-se en un minihuracà mediterrani.

Dissabte doncs serà una jornada molt variable, amb estones de Sol però també núvols importants que acompanyaran la sensació de tardor suau, amb temperatures màximes de 17 graus i mínimes al voltant dels 8 graus.

I el diumenge serà un dia molt semblant, amb temperatures una mica més baixes, un grau avall tant les màximes com les mínimes, i  tindrem més núvols.

La mar estarà remoguda, amb onades que a la platja podran arribar al metre i mig i amb pics puntuals de fins a 3 metres. La temperatura de l’aigua ja ha començat a baixar i estarà al voltant dels 17 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de fins a 10-15 km /h a l’interior i de fins a 35 km/h a la costa, bufarà de tramuntana i gregal.

I per a la setmana vinent esperem que les temperatures vagin baixant, però ho faran molt lentament, arribant a finals de setmana a màximes de 14 graus i mínimes de 6. Serà una setmana dominada pels intervals de núvols però sense precipitacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*