L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell organitza aquest mes de novembre un seguit d’activitats mediambientals per impulsar la millora i la cura de l’entorn.

Per una banda, el dissabte 20 de novembre a les 10.30h, tindrà lloc la presentació el Projecte Escanyagats i s’alliberarà el peix espinós a la basa de Prat Xirlo. Aquest projecte es centra principalment en la conservació de les rieres mediterrànies de la província de Girona, entomant com a espècie paraigua l’espinós (Gasterosteus aculeatus), un peix emblemàtic dels cursos fluvials de la zona.

Per poder assistir a aquesta activitat cal inscriure’s enviant un correu a mediambient@palafrugell.cat.

Per altra banda, el mateix 20 de novembre, coincidint amb el Dia universal de la Infància, es faran diversos eco tallers pels més petits a la plaça d’Ermengarda de 10 a 1 del migdia. Aquesta activitat és gratuïta i no és necessari inscriure’s prèviament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*