El pròxim 16 d’octubre a les 11.30h tindrà lloc una visita guiada pel Museu del Suro per conèixer les particularitats del suro. 

Cal reserva prèvia al 972307825. És una activitat recomanada per a totes les edats i té un cost de 3 euros

Ubicat al centre de Palafrugell, el Museu del Suro es presenta com una institució singular per la seva temàtica, el seu àmbit territorial i la seva vocació de servei. Adquireix, conserva, interpreta i posa en valor el patrimoni vertebrat a l’entorn del món del suro a Catalunya, com a configurador d’un  paisatge, una indústria, unes formes de vida i una identitat comunes. Té el propòsit de contribuir al desenvolupament social, econòmic i cultural de la comunitat; d’oferir suport a l’educació formal i com a proposta d’educació informal; així com alternativa de creació i de lleure.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*