L’exposició “La Barraca onírica: Dalí, Joan Vehí i la creació contemporània” de Salvador Dalí mostra la relació de l’artista amb la ciutat de Palamós. En la mostra s’hi poden trobar objectes i imatges del fotògraf i amic de Dalí, Joan Vehí. També hi ha obres contemporànies de Francesc Guillament, Carlus Camps i el muntatge d’Enric Ansesa.

“La Barraca onírica” es basa en una instal·lació artística que simula un somni dalinià. A partir d’aquest es posa de manifest l’arquitectura singular de la barraca que el conegut artista empordanès va dissenyar prop de la platja de Castell, a la ciutat de Palamós.

L’exposició s’acabarà el pròxim 14 de novembre. L’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós assegura que l’exposició ha sigut visitada per un gran nombre de persones des del juny passat. 

Es pot visitar de manera gratuïta a l’espai patrimonial municipal de la Capella del Carme (C/. de Mossèn Miquel Costa, 25). En horari de divendres i dissabtes de 17 a 20 h, i diumenges i festius d’11 a 14 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*