Aplec de Sant Cebrià dels Alls

El pròxim diumenge 19 de setembre es celebrarà la 26a edició de l’Aplec de Sant Cebrià dels Alls. La jornada s’iniciarà a les 9 h, amb la pujada a peu a Sant Cebrià des de la carretera de la Ganga, al trencant del Forn de Vidre. A les 10 h es farà la benvinguda i l’esmorzar popular, gratuït per aquells que hagin pujat a peu. A les 11 i a les 12.30 h es portaran a terme diverses activitats: taller de caixes niu, gimcana historiogràfica de les Gavarres, sessions de ioga i passejades etnobotàniques

Per dinar, a partir de les 13.30 h, es farà una arrossada de verdures. I a partir de les 15 h, amenitzarem la sobretaula amb un concert acústic del cantautor gavarrenc Miquel Abras i amb jocs tradicionals fets amb materials del massís. La jornada es clourà al voltant de les 18 h. 

Per a l’esmorzar, el dinar i les activitats guiades educatives i culturals caldrà inscripció prèvia. El pagament del dinar s’haurà d’efectuar el mateix dia de l’Aplec. La jornada estarà subjecta a les mesures per a la contenció de la COVID-19. Podeu fer la inscripció a santcebria.gavarres.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*