Sota el mantell verd de les Gavarres

De la mà del geòleg i professor universitari Carles Roqué el Consorci de les Gavarres ens proposa aquesta sortida per apropar-nos al món de la geologia i de la formació de les Gavarres.  Serà el dia 3 d’octubre a Platja d’Aro on al llarg del recorregut veurem amb tot detall els diversos tipus de roques magmàtiques que conformen el sector litoral del massís de les Gavarres, així com les formes, a vegades capricioses, que s’han desenvolupat sobre elles com a resultat de l’alteració i de l’acció erosiva de processos marins, gravitatoris, eòlics i torrencials. La façana marina de les Gavarres és, en el seu conjunt, un tram de costa amb un valor paisatgístic i geològic molt elevat, en el que es localitzen elements singulars amb rellevància a escala internacional, i en el que la interacció entre l’activitat humana i els processos geològics no sempre ha estat plàcida. 

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia des del web del Consorci de les Gavarres.

M´és informació i inscripcions aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*