Festa de Romanyà

El veïnat de Romanyà de la Selva celebra aquest diumenge, 12 de setembre, la seva Festa Major.

La jornada començarà a les 10 h amb la celebració del joc de pistes Terra i tributs, per a infants a partir de 6 anys, un viatge al passat feudal de la Catalunya vella. Ens posarem a la pell dels remences d’aquestes terres… Caldrà mantenir la família i el mas pagant tot allò que requereixin els seus senyors feudals, tant laics com eclesiàstics. L’activitat té una durada prevista d’una hora i mitja i cal reserva obligatòria.

A les 11.30 h s’inaugurarà un monòlit en homenatge a l’historiador, polític i escriptor Francesc Ferrer i Gironès.

A les 12.15 h se celebrarà un ofici solemne a l’església de Sant Martí de Romanyà. Posteriorment, la Cobla Rossinyolets ens oferirà un concert de sardanes per escoltar. En acabar, l’organització oferirà un aperitiu per a tothom.

A causa de les mesures de prevenció per la COVID-19 vigents caldrà mantenir la distància de seguretat i portar la mascareta obligatòria en tot moment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*