Festival Art & Gavarres. «Sense anar gaire lluny»

A partir de demà, dissabte 4 de setembre, arrenca la quarta edició del Festival Art&Gavarres, amb les propostes de setze artistes amb intervencions efímeres a Cassà de la Selva, Girona, Forallac i Llagostera

La temàtica d’enguany és “Sense anar gaire lluny“, un homenatge a l’entorn natural més immediat i amb la intenció de llançar el missatge de preservar-lo per poder-lo gaudir durant molt de temps. 

Els artistes han treballat durant setmanes per oferir obres creades a l’aire lliure amb materials naturals. Artistes de trajectòria consolidada i altres d’emergents, com ara Akunzo, Alejandro López Vega, Azahara Cerezo, Beatriz Aísa, Clara Riera, Jordi González Castelló, Juli Sanjuan Palma, Louise Sudell, Lourdes Ral, Valentí Miquel, Lucía Loren, Mailén Navas, Andrés Siri, Maria Güell, Pep Ramis, Sergi Quiñonero, Teresa Abad i Xevi Bayona Camó.

Durant aquests dies s’han programat visites guiades als diferents emplaçaments, com al de Can Llambí a Llagostera, el diumenge 5 a les 18.30 h. Les obres es podran veure fins al 15 de desembre o fins que el pas del temps les esborri.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*