A veimar!

El Consorci de les Gavarres i el celler Clos d’Agon de Calonge t’ofereixen viure la verema de primera mà. El pròxim diumenge, 12 de setembre, podràs trepitjar raïm, visitaràs l’entorn del mas Gil i gaudiràs d’un esmorzar amb productes KM0 maridat amb vins d’un dels cellers més reconeguts del territori.

Una jornada especial per experimentar una tradició històrica del nostre territori. El preu de la vetllada és de 18 euros per als adults i de 10 € per als joves de 7 a 17 anys, gratuït per a infants de fins a 6 anys.

No t’ho rumiïs més i reserva la teva plaça a www.closdagon.com.

La visita a la finca pot veure’s modificada en funció de la meteorologia i els treballs al celler. Es recomana venir amb roba i calçat còmode. Els menors d’edat han d’estar supervisats per un adult.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el celler al correu electrònic visitas@closdagon o al número de telèfon 619 927 102 o 972 64 36 95.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*