Cartell Festa Major de Palafrugell 2021
Cartell Festa Major de Palafrugell 2021

Palafrugell arriba al final de la seva Festa Major amb un seguit d’activitats d’allò més engrescadores.

Durant la jornada d’avui al matí hi ha portes obertes al Museu del Suro, a la Torre de guaita de Sant Sebastià de la Guarda (Llafranc) i al Dipòsit Modernista de Can Mario, totes amb entrada gratuïta. A les 12 h, ofici solemne en honor de Santa Margarida amb acompanyament musical de la Cobla Costa Brava. A la tarda se celebrarà el lliurament dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2021 de l’Ajuntament de Palafrugell als establiments: Joieria Ferrer, Tallers Serratosa i Can Gelpí, per posteriorment acabar el dia amb el docle concert de la Festa Major amb l’Orquestra Costa Brava.

Demà, dimecres 21, al Pati de la biblioteca amb inauguració del mural artístic del pati de la Biblioteca a càrrec de les artistes Montse Català, Anna Grimal i Bruna Valls i concert a càrrec del duet White Shadow (Aida Blanco i Laura Lechado). A les 21 h, cicle Concerts d’Estiu de Joventuts Musicals 2021 amb Ave Maria. Concert homenatge a les víctimes de la COVID-19. Rimma Khismatullina (mezzosoprano) i Josep Maria Escalona (orgue). 

Finalment, dimecres i dijous a les 16 h, hi haurà haveneres. Dimecres a la Residència Nostra Senyora de Montserrat amb el Grup Port Bo, i dijous Fundació Palafrugell Gent Gran. Concert d’havaneres amb el Grup L’Empordanet. Activitats restringides als usuaris del centre.

Més informació a palafrugell.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*