Nit d'estels a Can Vilallonga (Cassà de la Selva)

El Consorci de les Gavarres organitza per les nits del 14 i 15 d’agost una observació dels fenòmens astronòmics més espectaculars: les pluges d’estels. Una vetllada fantàstica des de la finca de Can Vilallonga de Cassà de la Selva per gaudir del cel nocturn que ens ofereix les nits d’estius.

La jornada començarà amb una explicació general dels astres que es poden veure en una nit qualsevol, amb observació a ull nu i amb petits telescopis, com ara la Lluna, Júpiter, Saturn, diversos cúmuls d’estels i nebuloses i les principals constel·lacions del cel d’estiu.

Per participar en aquesta activitat, que té aforament limitat, cal inscripció prèvia des de la pàgina web del Consorci de les Gavarres. El punt de trobada serà a Can Vilallonga a les 21 h. L’activitat tindrà una durada d’unes dues hores. Caldrà portar la mascareta per aquells moments que no es pugui mantenir la distància de seguretat amb els altres assistents. Es recomana portar roba d’abric.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*