El Musicant de Campllong presenta la 18a edició amb Helena Rosich
El Musicant de Campllong presenta la 18a edició amb Helena Rosich

La cantant Helena Rosich va obrir ahir la 18a edició del Festival Musicant de Campllong, que enguany se celebrarà del 24 al 28 d’agost i comptarà amb la participació d’artistes de renom del panorama musical català, com ara Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, Pau Vallvé i Ginestà.

Els jardins de l’Església de Campllong, un escenari únic i especial, va acollir el concert de presentació del festival, en el qual Helena Rosich i un quartet van oferir un repertori de temes imprescindibles de jazz, bossa nova i boleros cantats en català.

Claudio Gabriel Sanna & Rall Grup, Pau Vallvé, Ginestà, Port Bo, Montgrins, Cor Cypsela, Indira Ferrer, Maria del Mar Bonet, Borja Penalba i Notte e Giorno, seran els concerts previstos per la 18a edició del Musicant, certamen que esdevé un referent per als artistes que canten en català.

Els espais estan adaptats per evitar aglomeracions i els concerts tenen el límit d’aforament indicat, seguint la normativa COVID-19. Així mateix, s’estableixen protocols sanitaris de seguretat per garantir la seguretat de tots els assistents. Les portes obriran 30 minuts abans de cada espectacle i serà necessari arribar al recinte amb un mínim de 15 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada. Les entrades ja són a la venda a musicantcampllong.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*