Pensem en local

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha posat en marxa des d’avui la nova campanya “Pensem en Local” de promoció del comerç local. Les botigues de Cassà adscrites a la campanya donaran bosses de diferents formats, de paper, amb certificat PEFC i fabricades a Catalunya amb l’eslògan de la iniciativa.

El disseny de la campanya connecta amb el món surer pels colors utilitzats i fa un recorregut pels diferents productes que es poden trobar als comerços a Cassà. El comerç local és un sector clau al municipi, que, a més de donar feina a moltes persones ofereix productes de qualitat amb l’afegit de donar un servei proper i diferenciat. La campanya pretén promocionar aquest comerç local i els productes de proximitat i vinculats al territori.

La varietat de comerços donen vida als carrers i afavoreixen la interacció social dels seus habitants. La campanya “Pensem en local” vol reforçar aquesta idea, ja que en el moment actual, on el sector comercial ha patit els efectes de la pandèmia, és més important que mai oferir aquest suport.

El concepte “Pensar en local” va molt més enllà del consum i aposta també per la proximitat, el valor de la diferenciació, dels petits productors, dels detalls i de la comunicació i relacions de les persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*