Solfejant Cassà de la Selva

La cantant Beth actuarà avui en el festival Solfejant de Cassà de la Selva, un cicle de música en directe i a la fresca que té lloc els dijous d’estiu al pati de la casa modernista de Can Trinxeria, dirigit a tots els públics.

Les entrades per al concert de la Beth ja estan exhaurides, però encara hi ha places disponibles per a les pròximes cites. El dijous vinent, 5 d’agost, actuaran Manel Fortià i Magalí Sare, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies. Finalment, l’Orchestra Fireluche i Pau Riba tancaran el festival el dijous 12 d’agost amb Ataràxia, un disc i un espectacle parits frec a frec entre l’Orchestra i en Pau, entre en Pau i l’Orchestra, un treball sorprenent i reconeixible alhora, una proposta per assaborir amb calma, una petita joia per descobrir. Els concerts comencen a les 22 h.

Més informació en el següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*