Arrela’t. Jornades del segar i el batre
Cartell de l'Arrela’t. Jornades del segar i el batre

Llagostera organitza del 15 al 18 de juliol l’Arrela’t. Jornades del segar i el batre, un projecte transversal que té l’objectiu de crear un espai que convidi a reflexionar sobre la realitat actual de la vida a pagès i els reptes de futur del món rural

S’han programat tot un seguit d’activitats relacionades amb la pagesia, el treball al camp, l’alimentació, el consum sostenible i la cultura tradicional. Entre els principals actes destaca la projecció del documental “Llagostera, reptes de futur de la pagesia“, el testimoni de vuit llagosterencs i llagosterenques que treballen la terra i que permet reflexionar sobre el futur de la pagesia. Serà el divendres a les 20 h.

Obrirà el certamen, dijous a les 20 h, la presentació del llibre Terra de dones, de Laura Saula Tañà,  una oportunitat per parlar amb vuit dones pageses de diverses generacions d’arreu, des de les Terres de l’Ebre fins a l’Alt Pirineu, que expliquen les seves històries personals, inquietuds i visió del món rural.

Podeu consultar el conjunt de la programació en el següent enllaç.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*