Fira de Circ al Carrer de la Bisbal
Cartell de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal 2021

Del 16 al 18 de juliol la Bisbal d’Empordà acollirà la XXVI edició de la Fira de Circ al Carrer, amb una marcada aposta pel circ local per mostrar l’alta qualitat del circ autòcton. Així mateix, l’aposta pel circ de proximitat també serveix per donar suport al sector, molt tocat pel context de la pandèmia. La programació inclou una quarantena d’espectacles d’una trentena de companyies, la majoria d’elles catalanes.

Les companyies no  catalanes procedeixen d’altres punts propers, com ara Euskadi, Andalusia, Madrid o França. La gran varietat de disciplines artístiques que s’hi practicaran també és una de les característiques més destacades del festival: Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, perxa xinesa gestual o bàscula, entre altres. Noms com Circ Pistolet, Leandre Clown, En Diciembre, Fusión Callejera, Kolektivo Konica, Cia. Du’k’to (que estrenarà en primícia l’espectacle ‘Lume’), Cia. Alta Gama, Cia. Voletemps, Los Galindos o Duo Laos, posen de manifest la voluntat de potenciar el circ que es fa al territori: propostes d’un gran nivell artístic i per a tots els públics.

Els organitzadors han optat per posar una entrada simbòlica de 2 euros per la majoria d’espectacles. Alguns d’ells seran de 3 o de 5 si es tracta d’algun artista més consolidat o d’un espectacle més massiu.

Com a novetat, la Fira de Circ al Carrer estrenarà la seva primera producció, que vol recuperar el format de cabaret. ‘Cabaret a la Bisbal’ serà l’espectacle que clourà el diumenge, 18 de juliol, la 26a edició de la fira amb una mostra de cabaret farcida de disciplines diverses: roda cyr, suspensió capil·lar, malabars, equilibrisme i música, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*