Cartell Musica't Pals 2021
Cartell Musica't Pals 2021

La millor música al millor preu (si és que n’hi ha, de preu). Nascut l’estiu de l’any passat, en plena pandèmia, el festival Musica’t Pals aprofita la millora de la situació sanitària per fer un gran salt endavant i consolidar-se com una de les cites imprescindibles de l’estiu empordanès i una de les propostes musicals més destacades de les comarques gironines. I és que el cartell de la segona edició del festival palsenc, que arrencarà el 3 de juliol i s’allargarà fins el 21 d’agost, inclou noms tan destacats com Els Amics de les Arts, Beth, Sanjosex, In Crescendo, Ginestà i Reggae per Xics. I a això s’hi suma un factor diferencial que cal tenir en compte: la majoria dels concerts són de franc, alhora que dos tindran un preu veritablement popular.

Seran un total de sis assalts que s’aniran celebrant a dos espais del municipi empordanès: a la plaça de Catalunya o a la zona del Pavelló. Artistes de renom i de gran qualitat dirigits al públic que gaudeix escoltant música, en la que serà una proposta familiar i per a tots els públics. Va ser l’any passat quan el Musica’t Pals va prendre el relleu al cicle de Concerts a la Fresca (que van arrencar l’any 2016), essent una de les poques propostes que van mantenir-se tot i la pandèmia de COVID-19. El Musica’t Pals està organitzat per l’Ajuntament de Pals i produït per la promotora Dmusical.

Encetarà el cicle In Crescendo el dissabte 3 de juliol amb un concert gratuït: el grup guanyador de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day!, continua presentant ‘Inesperat’ (2018), el seu tercer àlbum de consolidació d’un projecte que no para de girar. També seran gratuïts els concerts de Beth (el 24 de juliol), que presentarà ‘Orígen’, el seu disc de retorn als escenaris; i el de Reggae per Xics (8 d’agost), que tornarà a oferir un espectacle que marida a la perfecció amb el públic familiar. El concert del cantautor bisbalenc Sanjosex, presentant l’àlbum ‘Dos somnis’, serà el diumenge 11 de juliol (per 3 euros); mentre que el de Els Amics de les Arts presentant ‘El senyal que esperaves’ serà el dissabte 7 d’agost (12 euros). El festival Musica’t Pals culminarà el dissabte 21 d’agost amb una actuació gratuïta de Ginestà, banda liderada per Júlia i Pau Serrasolsas i un dels noms de l’escena emergent que ha vingut per quedar-se.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*