Fira-mercat de la Bisbal

La Bisbal d’Empordà celebra aquest dissabte, 5 de juny, la trentena edició de la fira-mercat al carrer, adaptada a la situació sanitària actual de pandèmia. El certamen se centrarà en la botiga al carrer i es desenvoluparà als diferents eixos comercials del municipi, especialment a les Voltes, carrer Ample i plaça Major. Hi participen una gran part de botiguers i botigueres de la població situats al nucli antic. En total hi haurà més de 50 parades oferint una gran varietat d’oferta de productes en format de botiga al carrer.

També cal fer esment a la Fira de Brocanters, Col·leccionisme i Joguines. Serà la tercera edició i, durant tot el dissabte, tornarà a oferir un espai on comprar tot tipus d’objectes de brocanteria i de col·leccionisme que s’ubicarà a la zona del passeig Marimon Asprer.

El context actual de la pandèmia ha fet replantejar l’edició 2021 de la fira-mercat, prioritzant la celebració de la botiga al carrer i un mercat de brocanters. Si bé en aquesta edició s’han hagut de suspendre algunes activitats habituals, cal fer esment que la programació d’enguany s’ha plantejat amb la voluntat de mantenir l’esdeveniment en les millor condicions possibles i, alhora, dinamitzar comercialment la població.

L’Ajuntament i la Federació del Comerç han programat un conjunt d’activitats paral·leles que permeten passar un dia sencer en família a la Bisbal, amb actes i espais per a totes les edats: un trenet turístic, una zona de jocs infantils, visites guiades, tallers…

Consulta totes les activitats a Visit La Bisbal.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*