Qui és l'escanyagats?
Qui és l'escanyagats?

Aquest dissabte, 26 de juny, el Consorci de les Gavarres i l’Ajuntament de Quart organitzen una sortida pels diferents hàbitats aquàtics que proporciona el Celrè, on es podrà descobrir la fauna associada als entorns fluvials de les Gavarres, en especial l’espinòs o també dit escanyagats. L’equip de La Sorellona explicarà les particularitats d’aquest peix autòcton, les amenaces que pateix, les mesures de conservació que s’està duent a terme i les espècies que l’acompanyen. Es buscaran els petits bassals reservoris d’aquests animals, vitals de cara a l’estiu, un dels períodes més secs del nostre clima.

Des de l’organització es demana que es porti calçat que es pugui mullar o un recanvi, roba còmode, aigua i un refrigeri si ho considereu. És preferible que no vingueu amb animals. L’activitat complirà amb les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19, amb ús de mascareta obligatori i manteniment de la distància de seguretat entre grups de convivència. 

L’activitat començarà a les 10 h des de l’aparcament de l’Ajuntament de Quart. Malauradament, ja s’han esgotat les inscripcions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*