Cartell Festa Major Llagostera 2021
Cartell de la Festa Major Llagostera 2021

Del 21 al 25 de maig Llagostera celebrarà de nou la seva Festa Major, després d’haver de suspendre l’edició de l’any passat per la pandèmia. Avui s’ha donat a conèixer la programació, que lògicament s’ha hagut d’adaptar al context actual i presenta un cartell més reduït i diferent que en els anys anteriors.

Entre els principals actes que se celebraran hi trobem l’espectacle Bona gent de Quim Masferrer (diumenge 23, a les 20 h), un concert de Doctor Prats (divendres 21, a les 20 h), un concert de Balkan Paradise Orchestra (dissabte 22, a les 20 h) o el Llagostera Sound Tour, un itinerari musical pels carrers de Llagostera (dissabte 22, a les 18 h). Així mateix, també hi trobem propostes lúdiques, com un escape room (El misteri del gas) o un joc de rols (L’assassí de Llagostera). No hi faltarà, tampoc, el pregó (que serà virtual), el concurs d’engalanament de balcons amb flors i plantes, el concurs de dibuix infantil o un gran nombre d’exposicions o sardanes.

Tots els actes tindran mesures i protocols de prevenció i seguretat per la COVID-19, així com aforament limitat. La venda d’entrades anticipades es posarà en marxa el dia 11 de maig fins al 13 a les oficines de l’Estació de Llagostera. A partir del 14 es vendran al Servei d’Atenció Ciutadana del municipi i en línia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*