Festa Major de Llagostera 2021
Cartell de la Festa Major de Llagostera 2021

Des d’avui i fins al pròxim dimarts 25 Llagostera està de Festa Major. Després d’un any sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, des del consistori llagosterenc han apostat per tornar a celebrar la Festa Major, això sí, condicionada i adaptada al context actual. Les activitats començaran avui amb la presentació de l’Hereu i la Pubilla i el pregó virtual, amb el concert de Doctor Prats a un escenari exterior ubicat a darrere del Pavelló d’Esports que facilita el compliment de les mesures i les restriccions de la COVID-19.

Durant el cap de setmana hi haurà també el concert de Balkan Paradise Orchestra i l’itinerari musical Llagostera On Tour pels carrers del municipi. El plat estrella serà diumenge amb l’espectacle Bona Gent de Quim Masferrer. Així mateix, també es podran diverses exposicions, com la de flors i plantes, es faran audicions de sardanes, concursos i concerts infantils i visites comentades al Castell de Montagut, entre altres.

Podeu consultar tota la programació de la Festa Major de Llagostera 2021 des del següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*